Rekommendationer

”Mitt arbete och samtal med Anna har alltid varit givande och professionellt med alla verktyg som jag har fått med mig att använda i min ledarroll, i kommunikationen och samtalsforum med medarbetarna. Jag har utvecklats mycket som chef, med nya tankesätt blir kommunikationen och mötena mer innehållsrika och värdefulla för mig, mina medarbetare och mitt team. Vi har jobbat mycket med svåra medarbetarsamtal, Anna har hjälpt mig att se situationen från olika synvinklar vilket har gett mig nya perspektiv. Anna är lyhörd, närvarande, inlyssnande, uppmuntrande och stöttande. Hon utmanar på ett bra sätt och ställer knivskarpa frågor. Jag kan varmt rekommendera Anna, efter ett samtal känner man alltid ’yes, nu kör vi’. ”

– Jenny Wittgren, Enhetschef Kungsbacka kommun

”Anna är mycket driven och engagerad samtidigt som hon är varm, empatisk och ödmjuk. Hon har en positiv attityd och lösningsfokuserad i sitt arbete. Anna är tydlig, strukturerad och coachande i sitt ledarskap och hon är mycket omtyckt och uppskattad av sin arbetsgrupp. Hon har tack vare sin styrka att inspirera, motivera och utveckla personalen fått till en mycket väl fungerande arbetsgrupp och arbetsklimat samt visat upp mycket goda resultat.”

– Susanne, HR-manager, Avalanche Studios

”Anna är en fantastisk coach! Med sin fulla närvaro, engagemang, in lyssnande och mjuka sätt samt de kraftfulla frågor hon ställer gör att man verkligen får ”tänka till” men att man under hela processen känner stor tillit och trygghet. Jag vill varmt rekommendera Anna!”

– Petra Hermansson, FC Team Leader, Subway

”Anna har framgångsrikt hjälpt mig genom processen i mitt förändringsarbete. Jag har ökat min medvetenhet hur jag ska ta mig an uppgifter, samt hur jag ser saker ur olika perspektiv vilket relaterat till att jag nu agera på nya sätt. Vi har på vägen satt upp tydliga mål och delmål och Anna har även utmanat mig i att lyfta fram och utveckla de starka sidorna hos mig. Jag kan varmt rekommendera Anna då hon gett mig motivation och mening på vägen för att nå mina mål och inte minst verktyg till att hantera förändringsprocesser framöver.”

– Ulrika Andersson, Marketing & Communications Manager, Ulefos

”Tack vare Anna har jag fått större förståelse för mig själv. Anna är en väldigt behaglig person att prata med och hon möter dig där du är i livet. Med hjälp av olika verktyg har vi jobbat med att uppnå bättre balans, större tro på mig själv i mitt yrkesliv och yrkesmässiga blockeringar. Vi har satt upp mål inför varje möte som sedan följdes upp, det var nyttigt att ha någon som checkar av att du jobbar med de verktyg som vi kommit överens om. Jag kan varmt rekommendera Anna.”

– Katarina Williamsson, Filed Brand Lead MS, Bristol Myers Squibb

”Arbetet med Anna har varit ovärderligt, jag har fått verktyg för att kunna utvecklas, växa och bli starkare och mer trygg i min roll och livsväg. Med Annas hjälp har jag skapat tydliga mål och sedan brutit ner olika uppgifter i realistiska delmål vilket har fått mig att se klarare på min situation. För mig är Anna den perfekta kombinationen av ärlig, förtroendeingivande, pushande och insiktsfull. Hon har ett naturligt lugn och djup som gör att jag vågar gå in i mina egna skuggland och se mina egna svagheter utan att vara rädd att förlora mig själv i någon dramatik. Hon är närvarande, uppmärksam och har ett väldigt högt EQ som bidrar till att jag gjort flera framsteg på ett privat såväl som på ett karriärmässigt plan. Jag vill varmt rekommendera Anna.”

– Yohanna Idha, Skådespelerska & Fotograf, Content manager Acquoofsweden

Vad kan vi hjälpa er med?

Står ni inför en förändring och behöver hjälp?

Behöver ni stärka ledarskapet eller teamet?

Vill ni komma framåt men vet inte riktigt hur?

Hur ska ni prioritera när att-göra-listan bara växer?

Hur ska ni hantera missnöje & konflikter på arbetsplatsen?

Behöver vision och gemensamma mål förtydligas?