Karriärutveckling

Karriärutveckling

TA DITT NÄSTA KLIV I KARRIÄREN

Vill du ha hjälp att ta nästa steg i din karriär? Befinner du dig mellan jobb och vill få hjälp att komma ut på arbetsmarknaden? Med vår långa erfarenhet av att stärka, stötta och rådgiva allt ifrån långtidsarbetslösa till verkställande direktörer att ta sitt nästa kliv i karriären hjälper vi dig att komma dit du vill. 

Öka din motivation och ditt självledarskap

Tillsammans identifierar vi kompetenser, styrkor och egenskaper.

Vi hjälper dig att hitta din USP (Unique Selling Point) som tar dig till nästa nivå. Hos oss får du med dig ett slagkraftigt CV och Personligt brev samt en stärkande intervjuteknik. Våra professionella coacher hjälper dig att stärka ditt självförtroende/självkänsla, öka din motivation och ditt självledarskap.    

Dags för omorganisering?

Vi hjälper dig och ditt företag vid omorganiseringar och outplacement.

Det är viktigt att få rätt stöd för att skapa trygghet och hjälpa alla berörda att hitta nya passande arbetsuppgifter eller nya intressanta jobb att söka. Tillsammans hittar vi nya vägar. Det kan i stunden kännas rörigt och hopplöst men med rätt stöd brukar det bli bra. Ofta till och med bättre än tidigare.

Anna är mycket driven och engagerad samtidigt som hon är varm, empatisk och ödmjuk. Hon har en positiv attityd och lösningsfokuserad i sitt arbete. Anna är tydlig, strukturerad och coachande i sitt ledarskap och hon är mycket omtyckt och uppskattad av sin arbetsgrupp. Hon har tack vare sin styrka att inspirera, motivera och utveckla personalen fått till en mycket väl fungerande arbetsgrupp och arbetsklimat samt visat upp mycket goda resultat.”

– Susanne, HR-manager, Avalanche Studios